HVEM ER VI?

MARSELISBORG HAVNEKRO

Marselisborg Havekro ligger med udsigt udover Marselisborg lystbådehavn, som kun er placeret 2 km fra Åen og Aarhus C’s pulserende byliv. Den maritime stemning er præget af en afslappet, hyggelig og behagelig kroatmosfære. Med havudsigten er dette spisested et ideelt pusterum fra midtbyens summen.

HVAD TILBYDER VI?

Vi byder på klassiske danske frokostretter, såvel som middagsretter og desserter. Vores koncept er at der serveres velsmagende klassisk dansk mad, med et moderne nordisk twist. Her kan du forvente f.eks. glaserede svineribs, blåmuslinger, stegt flæsk, højtbelagt smørrebrød og rødgrød med fløde.

Vi er et spisested, som laver alt fra bunden – det er en selvfølge, for at sikre den gode madoplevelse!

Hver dag tilbyder vi en særlig sammensat menu, som består af årstidens spisekammer og friske fangster. Hos os er produktkvaliteten vigtig, da vi ønske at servere gode og friske råvarer for vores gæster.

ALT GODT TIL GANEN

På Marselisborg Havekro har vi et stort udvalg af danske special-øl fra blandt andet vores egen producerede øl Syndikatet, derudover tilbyder vi aperitif, kaffe, vin og drinks. Det kan alt sammen nydes på vores store udendørs areal, som byder på lyden af bølger og duften af havn.

Hvis du vil stille den lille sult, så tilbyder vi i Sømandspubben et lille udvalg af snacks, og lidt til den søde tand.

DANSK MAD MED ET TWIST OG GODT SELVSKAB

Vores ønske er at huse festlige selskaber, romantiske stævnemøder, sprede den maritime stemning ved vandet og altid leve op til gæsternes forventninger.

Med vores placering og lokaler er ideelle når livets mange fester skal fejres. Bryllup, konference, romantik, konfirmation, fødselsdag, jubilæum, barnedåb – vi har lokalerne som passer til netop dit event.

HVEM ER VI?

Navnet Smag & Slægt symboliserer mere smag og en familie.

Smag & Slægt er navnet på det familieejede selskab, som står bag Restaurant Martino, Restaurant Anker, Den Lille Kro, Marselisborg Havnekro i Aarhus, samt Restaurant Mast i Middelfart.

Alle restauranterne drives af os Familien Schultz, hver restaurant har hver deres individuelle koncept, men fælles for dem alle er kærlighed til faget og servicestilen.

Navnet Smag & Slægt symboliserer mere smag og en familie.

Åbningstider

Åbningstider

Mandag – Søndag

KL. 11.00 – 22.00 (Køkkenet lukker 21.30)