MENUKORT FROKOST

HAVNEKROEN ANBEFALER

2-retters menu sammensat hver dag. Baseret på
årstidens spisekammer & lysten til at forkæle vores gæster

222,- (min. 2 personer)

HAVNEKROENS FROKOSTANRETNING

333,- pr. person

Frokostanretning som social dining
over 3 serveringer (min. 2 personer)

Christiansø pigens sild m/bagt æble & brændt hvidløg
Fiskefrikadelle m/røget spæk & syltet grønt
Paneret rødspætte m/remoulade & ristet citron

Braiseret vildt m/svampe & flødesovs
Helstegte nyretapper vendt i bålrøget knækbrød & stuvede snitbønner

Arla Unika Oste:
Gammelknas m/hybenkompot & Måneskær m/syltede figner

SMØRREBRØD
Vælg 3 stk 200,-

FISKEFRIKADELLER m. røget spæk & syltede grøntsager
CHRISTIANSØ PIGENS SILD m. bagt æble & brændt hvidløg
VEGETARISK Stegte kejserhatte & kantareller m. norsk myseost
SKAGEN SKINKE m. purløgsmayonnaise & syltede grønne tomater
RØGET FOREL m. kippers mayonnaise håndpillede rejer & æg
BRAISEREDE NYRETAPPER m. jordskokker & karameliserede løg

A LA CARTE

150,-

LUN KARTOFFELVAFFEL m/koldrøget norsk laks & pærer

VESTJYSK BAKSKULD SUPPE m/ristet rugbrød, fiskesoufflé & jordskokker

TERRINE AF KAMMUSLING m/blomkål, ristede hasselnødder & brunet smør

200,-

STJERNESKUD ¨Havnekroens fortolkning¨ Sprødstegte rødspættefileter m/rejer, rødspættesoufflé, serveres m/kold sauce på citron & asparges, samt saltet agurk, brændt citron & ristet brød

PARISERBØF ¨Havnekroens fortolkning¨ 300 g. rosastegt hakkebøf m/sauce på brunet smør, kapers, peberrod & syltede grøntsager. Hertil serveres ristet brød & variation af beder

RØRT TATAR af oksemørbrad m/sort pebermayonnaise, rå æggeblomme & spæde salater
Tilvalg: Ramsløgsfritter 35,

SPRØD STEGT FLÆSK m/enebærrøgede kartofler, timianbagte beder, syltede agurker & perleløg. Hertil ægte sauce m/persille

250,-

BRAISERET LAMMESKANK m/saltbagt selleri, brændte løg, kartoffelkompot & lammesky

OKSEMØRBRAD m/løgpuré, glaserede rødder & sprøde ramsløgsfritter Hertil serveres ægte sauce m/persille & estragon

DAGENS FANGST sammensættes hver dag af køkkenet, på baggrund af årstidens råvarer & fiskemandens fangster

DESSERT

100,-

FLAMBEREDE PANDEKAGER m/pocherede blommer & flødeis

LUN ÆBLETÆRTE m/æblesorbet, revet kastanie, bagte hasselnødder & karameliseret brun farin sauce

ARLA UNIKA OSTE Gammelknas m/hybenkompot & Måneskær m/syltede figner

Åbningstider

Åbningstider

Mandag – Søndag

KL. 11.00 – 22.00 (Køkkenet lukker 21.30)