MENUKORT FROKOST

HAVNEKROEN ANBEFALER

2-retters menu sammensat hver dag. Baseret på dagens friske fangster,
årstidens spisekammer og lysten til at forkæle vores gæster.

222,- (min. 2 personer)

HAVNEKROENS FROKOSTANRETNING

300,-

RØGET SILDESALAT
m/løg, kapers, æg og krydderfedt

RØDSPÆTTEFILET
m/remoulade og citron

ROSE REJER
m/avocado og fynsk rygeost

RØRT TATAR
m/æggeblomme, spæde salater og karse

FISKEFRIKADELLER
m/røget spæk, rugbrød, remoulade og citron

SVINERIBS
m/kålsalat og syltede agurker

2 SLAGS OSTE
m/syltede nødder og kiks

ÆBLEKAGE
m/flødeskum, makroner og mandel

A LA CARTE

150,-

Sprøde grøntsags-crudité

i mormordressing m/Skagen skinke fra Slagter Munch

Rose rejer
m/avocado og fynsk rygeost

Fiskefrikadeller
m/røget spæk, rugbrød, remoulade og citron


Halehængt røget sild
m/æggestand og purløg

Bakskulds suppe
m/blåmuslinger, urter og ristet rugbrød

3 stk. uspecificerede smørrebrød

200,-


Stjerneskud
m/to stegte rødspættefiletter, røget laks, fiskesoufflé, rogn, asparges, citron og dressing


Pariserbøf

på smørristet brød m/syltede rødbeder, pickles, løg, kapers og frisk peberrod


Glaseret svineribs
m/ramsløg, barbecue, brændte løg og fritter

Rørt tatar
m/sort pebermayonnaise, rå æggeblomme og spæde salater
Tilvalg: Pommes frites 35,-

250,-

Stegt kalvelever
m/karamelliserede løg, smør-glaserede ærter, bacon, kartofler og syltede løg

Oksemørbrad
m/løgpuré, glaserede rødder, sprøde fritter og sauce bearnaise


Dagens fangst

m/sæsongrønt, kartofler og sauce hollandaise

DESSERT

100,-

Flamberede pandekager m/appelsinlikør og vaniljeis

Rødgrød m/fløde, karamel og friske bær

Æblekage m/flødeskum, makroner og mandel

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG: KL. 11.00 – 21.30

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG:

KL. 11.00 – 21.30
(Køkkenet lukker 21.30)