MENUKORT AFTEN

HAVNEKROEN ANBEFALER

Baseret på årstidens spisekammer & lysten til at forkæle vores gæster

3 RETTER

333,- pr. person
Inkl. vinmenu 555,- pr. person

4 RETTER

444,- pr. person
Inkl. vinmenu 698,- pr. person

Den perfekte aften

Snacks og velkomstdrink
4 retter inkl. vinmenu
kaffe og avec
798,- pr. person

A LA CARTE

Vi anbefaler minimum 2 retter

150,-

LUN KARTOFFELVAFFEL m/koldrøget norsk laks & pærer
VESTJYSK BAKSKULD SUPPE m/ristet rugbrød, fiskesoufflé & jordskokker
TERRINE AF KAMMUSLING m/blomkål, ristede hasselnødder & brunet smør

200,-

RØRT TATAR af oksemørbrad m/sort pebermayonnaise, rå æggeblomme & spæde salater
Tilvalg: Ramløgsfritter 35,

SPRØD STEGT FLÆSK m/enebærrøgede kartofler, timianbagte beder, syltede agurker & perleløg. Hertil ægte sauce m/persille

STJERNESKUD ¨Havnekroens fortolkning¨ Sprødstegte rødspættefileter m/rødspættesoufflé, serveres m/kold sauce på citron & asparges, samt saltet agurk, brændt citron & ristet brød

HELSTEGTE NYRETAPPER vendt i bålrøget knækbrød m/stuvede snitbønner, vinterkål & svampe

250,-

OKSEMØRBRAD m/løgpuré, glaserede rødder & sprøde ramsløgsfritter. Hertil serveres ægte sauce m/persille & estragon

DAGENS FANGST sammensættes hver dag af køkkenet, på baggrund af årstidens råvarer & fiskemandens fangster

BRAISERET LAMMESKANK m/saltbagt selleri, brændte løg, kartoffelkompot & lammesky

Dessert

100,-

FLAMBEREDE PANDEKAGER m/pocherede blommer & flødeis

LUN ÆBLETÆRTE m/æblesorbet, revet kastanie, bagte hasselnødder & karameliseret brun farin sauce

ARLA UNIKA OSTE Gammelknas m/hybenkompot & Måneskær m/syltede figner

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG: KL. 11.00 – 22.00

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG:

KL. 11.00 – 22.00
(Køkkenet lukker 21.30)