MENUKORT AFTEN

HAVNEKROEN ANBEFALER

Menuen sammensættes hver dag. Baseret på dagens friske fangster,
årstidens spisekammer og lysten til at forkæle vores gæster
(min. 2 personer)

Den perfekte aften

Snacks og velkomstdrink
4 retter inkl. vinmenu
kaffe og avec
798,- pr. person

3 RETTER

333,- pr. person
Inkl. vinmenu 555,- pr. person

4 RETTER

444,- pr. person
Inkl. vinmenu 698,- pr. person

A LA CARTE

FORRETTER
100 ,-

ROSE REJER
m/avocado og fynsk rygeost

BAKSKULD SUPPE
m/blåmuslinger, urter og ristet rugbrød

RØRT OKSETATAR
m/rå æggeblomme, fritterede kapers, pebermayonnaise og syltede løg

HOVEDRETTER
200,-

GLASEREDE SVINERIBS
m/ramsløg, barbecue, brændte løg og fritter

SPRØD STEGT FLÆSK
m/hvide kartofler, syltede rødbeder, sennep, agurkesalat & persillesovs

PANERET BANKET LANDGRIS
m/ristede kartofler, ærter, ”dreng” & smørsovs

HOVEDRETTER
250,-

OKSEMØRBRAD
m/løgpuré, glaserede rødder, sprøde fritter & sauce bearnaise

DAGENS FANGST
m/sæsongrønt, kartofler & sauce hollandaise

STEGT KALVELEVER
m/karamelliserede løg, smørglaserede ærter, bacon, kartofler & syltede løg

DESSERT
100,-

FLAMBEREDE PANDEKAGER
Flamberede pandekager m/appelsinlikør og vaniljeis

RØDGRØD MED FLØDE
Rødgrød m/fløde, karamel og friske bær

ÆBLEKAGE
Æblekage m/flødeskum, makroner og mandel

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG: KL. 11.00 – 21.30

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG:

KL. 11.00 – 21.30 (Køkkenet lukker 21.30)