KONFIRMATION

Omgivelserne i og omkring Marselisborg Havnekro er en skøn oase midt i storbyen. Her kan I afholde brunch i ro og mag, med udsigt over Marselisborg Lystbådehavn, skoven og Aarhusbugten. Lokalerne kan rumme fra 20 til 80 personer. Vi glæder os til at skabe en festlig dag for både jer og jeres gæster.

DEN GODE DAG – ALT INKLUSIV

  • 3-retters menu
  • Kaffe/the med hjemmelavet sødt
  • Blødbar 4 timer: Restaurantens valg af vinmenu, fadøl og vand Herefter tillæg pr. person pr. time kr. 79,-

Pris pr. kuvert inkl. lokale og opdækning 799,-

LUKSUSFESTEN – ALT INKLUSIV

  • Velkomstdrinks
  • Snacks
  • 4-retters menu
  • Kaffe/the m/hjemmelavet sødt
  • Hertil 1. stk. cognac eller likør
  • Gå hjem-menu
  • Hårdbar 4 timer: Restaurantens valg af vinmenu, fadøl, drinks og vand. Herefter tillæg pr. person pr. time kr. 99,-

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 1199,-

SELSKABSLOKALER MED UDSIGT

I vores lyse restaurant kan du invitere op til 80 gæster. Du er omgivet af vinduer med udsigt over Marselisborg Lystbådehavn, skoven og Aarhusbugten. De maritime omgivelser danner de perfekte rammer om jeres arrangement, og udsigten fuldender oplevelsen.

MAD DER SMAGER

På Marselisborg Havnekro tager vi os god tid til at lytte til jeres ønsker til menu og vine. Vi benytter de bedste, friske råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Maden er traditionel dansk, og vi lover, at I ikke kommer til at gå forgæves, hvis I søger den gode spiseoplevelse.

FLEKSIBLE SELSKABSPAKKER

Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”. I kan derfor selv være med til at designe jeres arrangement, så vi sammen skaber den perfekte dag. Vi sørger for, at alt er planlagt til mindste detalje, så I kan koncentrere om at nyde dagen og selskabet.

KOM OG MØD OS

I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne og så I kan se vores lokaler og opleve omgivelserne. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.

DET MED SMÅT

Alle menuer er baseret på min. 20 kuverter. Det præcise antal gæster skal opgives senest 7 dage før afholdelsesdagen. Reducering i gæste antal herefter medfører betaling af menuen ex. drikkevarer. I prisen er inkluderet festopdækning med årstidens blomster. Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt. Ønskes regningen tilsendt, tillægges faktureringsgebyr på 45 kr. Ved reducering i oprindeligt bestilt gæsteantal på mere end 20 %, forbeholder vi os ret til at ændre i lokaleforhold. Ved levering og afhentning af mad ud af huset, tillægges 300 kr. i leveringsomkostninger samt 1000 kr. i depositum for porcelæn og service. Skulle der mod forventning være indsigelser ang. arrangementet, skal disse sendes skriftligt senest 5 hverdage efter arrangementets afholdelse.

Indsigelser herefter vil ikke blive accepteret.

3-retter4-retter
Brunch359,-429,-
Velkomstdrink59,-59,-
Snacks59,-59,-
Kaffe / the39,-39,-
Sødt49,-49,-
Cognac / likør59,-59,-
Gå-hjem-menu99,-99,-
Blødbar
4 timer
379,-379,-
Hårdbar
4 timer
379,-479,-

Tillæg ved valg af buffet i stedet for 3-retters menu: 70,- pr. person

GENERELLE VILKÅR

Følgende sluttidspunkter er gældende, såfremt intet andet er aftalt:

Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00

Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 02.00

Ved bordpyntning er dagens blomster, lys og servietter inkluderet. Såfremt der ønskes pyntet med specielt udvalgte blomster, dekorationer eller andet, beregnes et tillæg pr. kuvert efter nærmere aftale.

Ved mad ud af huset gives 10% rabat på menuen ved minimum 15 kuverter. Transportudgifter er inkluderet ved levering inden for en radius af 20 km fra restauranten.

BOOK BORD

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG:

KL. 11.00 – 21.30

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG: KL. 11.00 – 21.30

Julens åbningstider:
Lukket den 23, 24, 25, 26. og 31. december samt den 1. januar.